Güzelyurt’ta Kurtuluş Lisesi bölgesinde oturan birçok vatandaş ikametgahlarına gitmek için sokaklarında sokak aydınlatma lambaları olmamasına rağmen kendilerinden aydınlatma parası istendiğini öne sürüyor. Güzelyurt Bölgesinde kaldıkları sokağın hemen ilerisinde Baf Ülkü Yurdu’nun antreman sahasının ışıkları ile bölgedeki sokak ışıklarının ışıl ışıl ortalığı aydınlattığını  ancak kendi sokaklarında bir aydınlatma ışığı bile konmamamsı nedeniyle karanlıklar içerisinde evlerine gitmek 

Güzelyurt’ta Kurtuluş Lisesi bölgesinde oturan birçok vatandaş ikametgahlarına gitmek için sokaklarında sokak aydınlatma lambaları olmamasına rağmen kendilerinden aydınlatma parası istendiğini öne sürüyor.

Güzelyurt Bölgesinde kaldıkları sokağın hemen ilerisinde Baf Ülkü Yurdu’nun antreman sahasının ışıkları ile bölgedeki sokak ışıklarının ışıl ışıl ortalığı aydınlattığını  ancak kendi sokaklarında bir aydınlatma ışığı bile konmamamsı nedeniyle karanlıklar içerisinde evlerine gitmek zorunda kaldıklarını  ileri sürüyorlar.

İsmi Detay Gazetesinde  mahfuz bir vatandaş mesaj yolu ile yaptığı açıklamada, lütfen şikayetimizi dile getirin. Kurtuluş Lisesi arkasında bir tane sokak lambası yoktur. Bizim evin kapısını fenerle açarız kapımızı da fenerle aydınlattıktan sonra eve gireriz dedi.

"SOKAKTA LAMBA YOK AYDINLATMA ÖDERİK"

Ayni kaynak açıklamasına devamla şunları kaydetti. ‘  Bizim aydınlatma hala daha olmadı ama aydınlatma parasını öderiz. Allah kahretsin böyle hükümetleri, aydınlatma paralarını hambur şorolop yerler bizim hakkımızı nasıl yerler. Bu hükümet düşsün artık.

BU HÜKÜMET UTANSIN

Bizim suçumuz ne? İşte kabahat bizdeki eşek gibi aydınlatmayı öderiz. Artık bu yapılanlara dayanamıyoruz. Lütfen elektrik kurumu ya kendine çeki düzen versin. Yada özelleşsin belki özeleşince aydınlatmamız takılır. Biz bu yollarda el fenerlerimizle evimize gireriz. Utansın bu devlet artık.’

ELEKTRİK KURUMU SOYGUNCULUĞA BAŞLADI

25 kişiyiz bu apartmanda oturan ve karanlıkta bahçelerin içinde başımıza birşey gelse karanlıktır diye buraya yardım etmek için giren olmayacak. Baf Ülkü Yurdu karşımızdaki sahada maç oynar. Onların ışıkları bangır bangır yanar. Biz de lambasız kaldık karanlıkta otururuz diyen ayni kaynak biz elektrik kurumuna orada otursunlar ve bu durumu seyretsinler diye mi para öderiz.  Elektrik kurumu artık soygunculuğa başladı açıklamasında bulundu.