Eskişehir'de bir vatandaşın kolunun minibüsün aynasına çarpması sonucunda başlayan kavgada iki kişiyi bıçaklayarak öldürdükleri ileri sürülen sanıklardan Hakan K. 40 yıl hapse mahkum edilirken, ağabeyi Okan K. ise beraat etti.

Yeşiltepe Mahallesi Bilgeç Caddesi'nde 26 Ocak 2015 tarihinde meydana gelen olayda, Selami S. ile Yalçın Ç., araçlarının aynasına zarar veren kimliği belirsiz 2 kişiyle tartışmış ve şüpheliler tarafından bıçaklanarak ağır yaralanmışlardı. Selami S. Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde, Yalçın Ç. ise hastaneye götürülürken ambulansta hayatını kaybetmişti. Olaydan 12 gün sonra şüpheliler ağabey ve kardeşi yakalanarak, cezaevine gönderilmişti.

Yaşanan olay sonrasında sanıkların yargılanmasına Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Duruşmada sanıkların yanı sıra hayatını kaybedenlerin yakınları ile avukatlar hazır bulundu. Görülen son duruşmada sanıklar olaydan dolayı pişman olduklarını dile getirdi.

Mahkeme heyeti sanıklardan Hakan K.'yi, Yalçın Ç.'i ve Selami S.'yi öldürdüğü gerekçesiyle toplamda 40 yıl hapse mahkum etti. Diğer yandan heyet, tutuklu bulunan ağabey Okan K.'nın ise beraatine karar verdi.