Suna Erden

Ülkenin üç bölgesinde dün üç ölüm meydana geldi. Gazimağusa-Bafra bölgesi ile Girne’de ülkede tatil yapan 59 yaşındaki Betül Telli Cömert ile 73 yaşındaki Franc Krıstan denizde yüzerken yaşamını yitirdi. Lefkoşa’da ise kanser tedavisi gören tanınmış işadamı Lefkoşa’da İlşen Shopping Centre sahibi Adil Kavaz hayata veda etti. 

ÖLMESEYDİ BUGÜN GİDECEKTİ 

Kuzey Kıbrıs’a tatile gelen Betül Telli Cömert dün Diana Plajda yüzerken denizde yaşamını yitirdi. Saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda 59 yaşındaki Telli Cömert’in denizde yüzerken aniden fenalaşıp yaşamını yitirdiği, o esnada denizde yüzen bir turist tarafından sudan çıkarıldığı öğrenildi. Türkiye’den tatil için gelen ve bugün akşam saatlerinde memleketi Isparta’ya dönüş bileti olan talihsiz kadının cesedi Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi morguna kaldırıldı. Talihsiz kadının ölüm nedeninin tespiti bugün otopsisi yapılacağı belirtildi. 

DENİZDE SON NEFES 

Bir başka denizde ölüm olayı da Bafra’da yaşandı.73 yaşındaki Slovak asıllı Franc Krıstan (E-73),dün saat 16.50’te Kaya Artemis Otel civarında deniz içerisinde ölü olarak bulundu. Franc Krıstan’ın ölüm nedeninin araştırıldığı belirtilirken, kalp krizi şüphesi üzerinde durulduğu öğrenildi. 

ÖLÜMÜ SEVENLERİNİ KAHERTTİ 

Bir başka kötü haber de Lefkoşa’dan geldi. Ülkenin tanınmış işadamı Adil Kavaz dün hayatını kaybetti. Kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Kavaz’ın cenazesinin bugün Lefkoşa’da defnedileceği bilgisi elde edildi.