Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir marketten aynı yöntemle beşinci kez yapılan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, bisikleti ile Osmaniye Mahallesi Şebboy Caddesi üzerindeki markete gelen bir kişi, süt, ıslak mendil ve kadın bağı aldıktan sonra ödeme yapmak için kasaya yöneldi. Kasadaki iş yeri sahibinden arkasındaki sigaralardan da isteyen şahıs, sigaraları eline aldığı sırada elindeki kadın bağını gazete kağıdına sarmasını istedi. Kasiyer bununla meşgul olurken şahıs aldığı sigaraları cebine koydu. Şahıs, daha sonra ödeme yapmak için eski bir bankamatik kartını iş yeri sahibi Süreyya Özel'e uzattı. Özel'in kartın kullanımının uygun olmadığını belirtmesi üzerine şahıs nakit para almak için aracına gidip geleceğini söyledi. Marketten çıkan şahıs, kapının önüne bıraktığı bisikletine binerek uzaklaştı. Şahsın uzun süre gelmemesi üzerine dışarı çıktığında orada olmadığını gören Özel, markete geri girip güvenlik kameralarını izlediğinde ise hırsızlık olayını fark etti.

Olayı anlatan Süreyya Özel, aynı hırsızlık yönteminin beşinci kez başına geldiğini belirterek, "Aynı şeyleri alıyorlar, sigaraları aldıktan sonra gidiyorlar. Süt, ıslak mendil ve kadın bağı alıyorlar, daha sonra kasaya yöneliyorlar, iki paket sigara istiyorlar. Sigaraları da aldıktan sonra nakit para almak için aracına gideceklerini söylüyorlar, sonra bir daha geri gelmiyorlar. Geçtiğimiz günde aynı şey oldu. Süt, ıslak mendil ve kadın bağı alan genç biri kasaya yöneldi, benden iki paket sigara istedi. Sigaraları verdim. O sırada poşetin içindeki bir ürünü gazeteye sarmamı istedi. Sardığım sırada sigaraları cebine atmış. Bana eski bir bankamatik kartı uzattı. Kart uygun değildi. O sırada aracından nakit para alacağını söyleyerek, elindeki diğer poşetleri bırakıp dışarı çıktı. Bisikletine binip gitmiş. Bunları kamera kayıtlarında gördük. Hep aynı yöntemle hırsızlık yapıyorlar. Hep aynı şeyleri raflardan alıyorlar. Onların taktikleri buymuş demek ki. Sonrasında güvenlik kamerası koyduk iş yerimize. Durum buymuş kamerada gördük" dedi.

Aynı marketi aynı yöntemle 5. kez soydular

Aynı marketi aynı yöntemle 5. kez soydular