Üsküdar'da ayrı yaşadığı eşini eve dönmesi için ikna etmeye çalışan Erdem Fora, ikna çabalarının sonuçsuz kalması üzerine eşi Yeşim Fora'yı (25) tabancayla bacaklarından vurdu. Yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan zanlının kaçış anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Üsküdar, Acıbadem Mahallesi Kardeş Sokak'ta saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre yaklaşık 4 aydır ayrı yaşayan Erdem Fora, 2 çocuğuyla annesinin evinde kalan eşi Yeşim Fora ile konuşmak istedi. Erdem Fora, öğlen saatlerinde eşi Yeşim Fora ile konuştuktan sonra kayınvalidesinin evinden ayrıldı.Daha sonra gece saatlerinde kayınvalidesinin evine tekrar gelen Erdem Fora, eşiyle sokakta bulunan aracında bir süre konuştu. Genç çift bir müddet sonra tartışmaya başladı.

Erdem Fora yanında getirdiği tabanca ile eşine 5 el ateş açtı. Bacağından yaralanan genç kadın, kanlar içinde yere yığıldı. Eşini vuran Erdem Fora ise aracını sokakta bırakarak kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadını ambulansla hastaneye kaldırdı. Eşini yaralayan Erdem Fora'nın olay yerinden kaçma görüntüleri bir sitenin güvenlik kameralarına yakalandı.

Polis Erdem Fora'nın yakalanması için çalışma başlattı.