Adıyaman'ın Besni İlçesine bağlı Kesecik köyünde Osman Söyler, oğlu Ramazan Söyler'in düğününde ateşlediği tabancadan çıkan mermiyle büyük oğlu Mustafa Söyler'in ölümüne neden olurken, 3 yaşındaki torununu yetim bıraktı.

Edinilen bilgiye göre, Besni İlçesine bağlı Kesecik Köyünde Osman Söyler, oğlu Ramazan Söyler'in düğün törenine katıldı. Coşkuyla başlayan düğün töreninde damat Ramazan Söyler'in babası Osman Söyler, yanında getirdiği tabancayla defalarca ateş etti. Baba Osman Söyler'in ateşlediği tabancadan çıkan bir mermi, en büyük oğlu Mustafa Söyler'e isabet etti. Olay sonrası baba Osman Söyler hızla kaçarak kayıplara karışırken, babasının ateşlediği tabancadan çıkan mermiyle ağır yaralanan Mustafa Söyler de kaldırıldığı Besni Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mustafa Söyler'in 3 yaşında olan kızının babasız kaldığı öğrenildi. Söyler'in cenazesi Besni İlçe Devlet Hastanesi morguna alındı. Olay sonrası hastaneye akın eden Söyler'in yakınları sinir krizi geçirdi.

Öte yandan evli ve bir çocuk babası olan oğlunun ölümüne neden olan Osman Söyler'in yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Baba kurşunuyla can verdi

Baba kurşunuyla can verdi