Adana'nın Ceyhan ilçesinde, sulama kanalına düşen baba ile onu kurtarmak isterken kanala düşen oğlu kayboldu. Arama kurtarma ekipleri, babanın cansız bedenine ulaştı.

Edinilen bilgiye göre, dün ilçeye bağlı Sarımazı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, baba Muhsin Dündar ve oğlu İhsan Dündar (23), ilaçlama yapmak için traktörle tarlaya geldi. Burada bir süre ilaçlama yapan baba oğul daha sonra ilaçlamaya ara verdi. Bu arada baba Muhsin Dündar traktörü sulama kanalı kenarına park ettikten sonra abdest almak için kanalın kenarına geldi. Baba Dündar kanaldan su alarak abdest almaya başladığı sırada ayağı kayarak kanala düştü. Muhsin Dündar'ın düştüğünü gören İhsan Dündar babasını kurtarmak istedi. Elini uzatarak babasının elinden tutan Dündar onu yukarı çekmek isterken, baba oğlunu da çekip kanala düşürünce baba oğul akıntıya kapılarak kayboldu.

Olayı fark eden çevredeki vatandaşlar hemen jandarmaya haber verdi. Jandarma ise olayı sualtı polisine ve sivil savunma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler kanalda arama başlattı. Baba ve oğlun bulunması için kanala verilen su kesildi. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen gece boyunca baba oğul bulunamadı. Kanaldaki suyun çekilmesiyle birlikte babanın cansız bedenine, kanala düştüğü yerin 2 kilometre uzağında ulaşıldı. Oğul ise tüm aramalara rağmen bulunamadı. Sualtı polisinin İhsan Dündar'ı bulmak için arama çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Baba öldü, oğlu aranıyor

Baba öldü, oğlu aranıyor