MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki Seçim İletişim Merkezine, kendi kullandığı klasik Mercedes arabasıyla geldi. Bahçeli dönüşte de aracı kendisi kullandı.

Klasik araba merakı herkesçe bilinen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki Seçim İletişim Merkezine yaptığı sürpriz ziyarete, kendi kullandığı klasik Mercedes arabasıyla geldi. Ankara İl Başkanlığı'nın Seçim İletişim Merkezi'ne gelişinde görevliler ve vatandaşlar tarafından karşılanan Genel Başkan Bahçeli, MHP İl Başkanı Fatih Çetinkaya'dan 1 Kasım seçim çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi aldı. Bahçeli, seçim iletişim merkezine gelen milletvekili adayları ile de bir süre sohbet etti.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, ziyarette Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye 1 Kasım seçim çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi verdi. Çetinkaya, Ankara'da Milliyetçi Hareket'in iktidarı için seferber olduklarını, teşkilat ve milletvekili adaylarının ilçe ilçe vatandaşlarla birebir görüştüklerini bildirdi.

"BİLAL'İN VATİKAN'DA NE İŞİ VAR?"

Bahçeli, algı operasyonları altında adaletsiz bir seçim süreci yaşadıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın İtalya'ya yerleşmesiyle ilgili olarak, "Bilal'in Vatikan'da ne işi var" diye sordu.

Bahçeli, Türkiye'nin başına musallat olan ve milleti aldatmaktan başka bir şey yapmayan AK Parti iktidarının 3 Kasım'da alaşağı edileceğine inandığını kaydetti. Bahçeli, 1 Kasım seçim sonuçlarından umutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

DÖNÜŞTE DE ARACI KENDİ KULLANDI

Ziyaretin ardından iletişim merkezinden ayrılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dönüş yolunda da aracını kendisinin kullanması dikkatlerden kaçmadı.