Orman ve Su İşleri Bakanı, Ak Parti İzmir Milletvekili adayı Veysel Eroğlu, oyunu Gaziemir ilçesindeki Rota Kolejinde kullandı.

Bakan Eroğlu, oyunu kullanacağı okula AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ile geldi. Eroğlu'na Gaziemir İlçe Başkanı Hüseyin Uzun da eşlik etti.

Gaziemir Rota Kolejinde 1118 numaralı sandıkta sıraya geçerek oyunu kullanan Eroğlu'na vatandaşlar yakın ilgi gösterdi. Eroğlu, okul çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Seçimin hayırlara vesile olmasını, birlik ve beraberliğin daha da pekişmesini yürekten temenni ediyorum. İnşallah huzurlu bir seçim geçer. Tabi ki bu kararı millet verecektir. Milletimizin kararı herkesin başının üstünde, esasen biz de her zaman şunu söylüyoruz. Karar da söz de milletindir. Dolayısıyla bugün millet sözünü sandıkta söyleyecek. Tabi sandıktan çıkacak sonuca göre TBMM şekillenecek. Hayırlı olsun diyorum. Vatandaşlarımıza demokrasi şölenine katıldıkları için teşekkür ediyorum. Diğer ülkelere oranla seçime katılma oranı yüksek ancak gönül arzu eder ki yüzde yüz katılım olsun. Çünkü herkesin düşüncesi, oyu bizim için son derece önemli. Bütün vatandaşlarımızın düşüncesine saygı göstermek mecburiyetindeyiz."

"DÜNYADA BENDEN DAHA ÇOK TESİS AÇAN YOK"

İzmir'den aday olduğu için çok mutlu olduğunu yineleyen Eroğlu, sözlerini şöyle noktaladı: "İzmir'in bütün dertleriyle alakadar oluyoruz. İnşallah seçimlerden sonra Allah nasip ederse milletvekili olarak İzmir'e hizmet etmeye devam edeceğiz. İzmir'in bütün meselelerini çözeceğime inanıyorum. Zaten pek çok meseleyi kökünden çözdük. Bundan 20 yıl önce su problemlerinden bahsedilirdi, şu an edilmiyor. Ormanları geliştiriyoruz. Yani Türkiye'ye çok büyük hizmet yaptık. Allah'a şükürler olsun ki geçmiş bakanlığım döneminde Türkiye'de 3 bin 500'den fazla tesis açan bir kişiyim. İzmirliler gurur duysun. Şu an bakan olarak benden daha çok dünyada tesis açan yok. Bunu vurgulamak istiyorum. Bu da Allah'a şükür bana nasip oldu, ne kadar hamdetsek azdır. İnşallah milletimiz devam derse, istikrara devam derse bizde devam edeceğiz."