Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, oyunu Üsküdar'da kullandı. Güllüce, "Hayırlı şeyler çıkacak diye tahmin ediyoruz. İyi olacak" dedi.

Bakan Güllüce, 25. dönem milletvekili seçimleri için oyunu Üsküdar'da bulunan Altunizade Hafize Özal Ortaokulu'nda kullandı. Bakan Güllüce, oyunu kullanırken seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Oyunu kullandıktan sonra okuldan ayrılan Güllüce, "Milletimize, memleketimize hayırlısını nasip etsin diyoruz. Demokrasi bu işte. Herkes geliyor, oyunu kullanıyor, ülkesinin kaderini belirliyor. Türkiye bu noktada çok ileri bir ülke. Bu kadar özgür, bu kadar demokratik seçimin yapıldığı dünyadaki birkaç ülkeden birisiyiz. Bu demokrasimiz adına iyi bir kazanım. Huzuru bozmak isteyenlere de inşallah Allah fırsat vermez ve vatandaşın basireti bunun önüne geçer" dedi.

Seçim sonucunu tahmin etmenin zor olduğunu belirten Güllüce, "Tahmin etmek zor. Hayırlı şeyler çıkacak diye tahmin ediyoruz. İyi olacak" diye konuştu.