Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam, Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bulunan Ahmet Akkoç İlkokulu'nda oyunu kullandı.

7 Haziran genel seçimleri için sabah saatlerinden itibaren vatandaşlar oy kullanmaya başlarken, Bakan İslam da seçim bölgesi ve memleketi olan Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bulunan Ahmet Akkoç İlkokulu'nda 1268 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Bakan İslam, sabah saat 11.00 sıralarında Eşi Bahadır İslam, Kayınpederi Nadir Latif İslam, Kayınvalidesi Seval İslam, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa AK ile oy kullanacağı okula geldi. Oy verme işlemi sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bakan İslam, yerel seçimlerin ülke için hayırlı olmasını diledi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bakan İslam, "Bütün milletimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah çok iyi bir seçim günü geçireceğimizi umut ediyorum. Bütün milletimize soğukkanlılık, sükunet, inşallah olmaz ama olursa provokasyonlara karşı tedbirli olmak konusunda hassasiyetle uyarmak istiyorum. Bu seçimde bütün vatandaşlarımızı, seçime katılma hakkı olan bütün vatandaşlarımızı sandık başına davet ediyorum. Çok yüksek oranla katılım olmasını temenni ediyorum. Bütün milletin vicdanına ve aklına danışarak oy kullanmasını temenni ediyorum. Sonuçlar milletimize hayırlı olur" ifadelerini kullandı.