Başbakanlık ile Başbakan Yardımcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Maliye, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları'na ait atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre;

Başbakanlık Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğü'ne, Bilal Durdalı'nın atanması yapıldı.

Başbakan Yardımcılığı Vakıflar Meclisi Üyeliği'ne İbrahim Altıntaş getirilirken, Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne Cemal Karaca atandı.

Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü'ne, Gülser Ustaoğlu'nun atanması yapıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrolleri A.O. Genel Müdür Yardımcılığı'na, İrfan Memişoğlu, Maden İşleri Genel Müdürlüğü'ne, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Ege (İzmir) Bölge Müdürü Murat Topaloğlu getirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kütahya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne, Ender Muhammed Gümüş, Gaziantep İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne, Mehmet Karayılan, Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcılığı'na, Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhsin Temel, Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne, Bitlis İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık?Müdürü Bülent Korkmaz getirilirken; Mehmet Erdoğan, Emre Karakuş, Kayhan Özata ve Burcu Avcı'nın 5 inci derece kadrolu Müfettişliklere atanmaları yapıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük ve Ticaret Müfettişlikleri'ne, Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcıları; Mehmet Emre Nar, Sami Cankat Sezgin, Ufuk Oruçoğlu, Mehmet Şahan Anın, Muhammed Abdullah Safa ve Ömer Serkan Yağlı atandı. Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdür Yardımcılığı'na, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişi Hüseyin Altındal getirildi. Müsteşar Yardımcılığı'na, Cemal Dereli'nin, İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne, Halil İbrahim Bozkuş atanması yapıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı'na, Sedat Gönüllüoğlu getirildi. Maliye Bakanlığı Gaziantep Defterdarlığı'na Samsun Defterdarı Hayati Dinç'in, Samsun Defterdarlığı'na Amasya Defterdarı Hanifi Eraslan'ın, Amasya Defterdarlığı'na Kaya Kurşun'un, Burdur Defterdarlığı'na Giresun Defterdarı Sedat Ayyıldız'ın, Giresun Defterdarlığı'na Musa Koçulu'nun, Yalova Defterdarlığı'na Kütahya Defterdarı Mehmet Saygı'nın, Kütahya Defterdarlığı'na Tunceli Defterdarı Ömer Faruk Önel'in, Çankırı Defterdarlığı'na Ahmet Seçim Güldoğan'ın, Gümüşhane Defterdarlığı'na Turan Kemer'in, Kilis Defterdarlığı'na Zekeriya Keleş'in, Kocaeli Defterdarlığı'na Dursun Ali Özel'in, Muğla Defterdarlığı'na Veysel Sezgin'in, Tekirdağ Defterdarlığı'na Mehmet Malanlı'nın, Aksaray Defterdarlığı'na Uğur Arslan'ın, ataması yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Kurul Üyeliği'ne Dr. Mehmet Sürmeli, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Mukadder Gürsoy, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdür Yardımcılığı'na Dr. Mehmet Berker, Bakanlık Müşavirliği'ne Dr. Şanal Tosun getirildi.