Kuzey Kıbrıs Turkcell’in, “Üreticiden Tüketiciye Kıbrıs Pazarı” anlayışı ile desteklediği “Bandabuliyam.com” projesi Tepebaşı Lale Festivali’nde yer aldı.

Tepebaşı Kültür Sanat ve Doğayı Koruma Derneği'nin (TEPDER), Lapta Belediyesi işbirliğinde düzenlediği 12. Geleneksel Tepebaşı Lale Festivali yoğun bir ilgi ve katılımla gerçekleşti.

“Ülkemizin eşsiz varlığı Kıbrıs Lalesi’nin yasadışı yollarla toplanmasını önlemek için el ele verelim” temalı festival, Lale Anıtı’ndan tören alanına doğru gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle başladı.

Festivaldeki konuşmalarda amacın Medoş Lalesi’nin korunmasını sağlamak ve gelecek nesillere bu laleyi aktarabilmek olduğu vurgulandı.

Birçok eğlenceli oyun, spor gösterileri, şovlar, sergiler ve etkinlikler festivale renk kattı.

Festivalde ayrıca Kuzey Kıbrıs Turkcell’e katkılarından ötürü teşekkür plaketi takdim edildi.

En büyük yerli ürün pazarı

“Ülkemizin internet üzerindeki en büyük yerli ürün pazarı”  hedefiyle yola çıkılan “Bandabuliyam.com” projesi Kıbrıs’a özgü ürünleri bir kez daha Tepebaşı’na taşıdı. Yerel üretimin ekonomiye çok daha fazla dahil olmasını hedefleyen “Bandabuliyam.com”, Kıbrıs kültürüne ait yiyecek, içecek ve el emeği ürünlerin tanıtımını yaptı, standı ile festivale katılanların ilgi odağı oldu.

Tüm üreticiler kayıt için ürünlerinin tanıtım bilgilerini, isim, soy isim ve telefon numaralarını 3434’e SMS göndererek www.bandabuliyam.com’a katılabiliyor.

Üreticiler [email protected] mail adresine ürünlerinin fiyat ve fotoğraflarını da gönderebiliyorlar.

Tüketiciler ise bandabuliyam.com internet sitesi üzerinden üreticilere doğrudan ulaşarak taleplerini iletebiliyor.

bandabuliyam_tepebasi-lale-festivalinde-fotolar-(9).jpg

bandabuliyam_tepebasi-lale-festivalinde-fotolar-(4).jpg

bandabuliyam_tepebasi-lale-festivalinde-fotolar-(5).jpg

bandabuliyam_tepebasi-lale-festivalinde-fotolar-(6).jpg

bandabuliyam_tepebasi-lale-festivalinde-fotolar-(7).jpg

bandabuliyam_tepebasi-lale-festivalinde-fotolar-(8).jpg