Yerel lezzetlerden el işi ürünlere, ev yapımı macunlardan limonatalara, sabunlardan sele sepete kadar pek çok ürünü bir arada bulabileceğiniz bandabuliyam.com, yılbaşı siparişlerinde fark yaratıyor.

Üreticiden Tüketiciye Kıbrıs Pazarı sloganı ile hizmet veren ülkemizin en büyük yerli ürün pazarı bandabuliyam.com, yeni yıl hediyeleri için farklı alternatifler sunuyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell'in altyapı desteğiyle oluşturulan ürünlerin sergilendiği platform, yerli ürün ve üreticilerin desteklenmesi için yeni yıl öncesinde hem bireylerin, hem de kurum kuruluşların siparişlerini bekliyor.
Yerel lezzetlerden el işi ürünlere, ev yapımı macunlardan limonatalara, sabunlardan sele sepete kadar pek çok ürünü bir arada bulabileceğiniz bandabuliyam.com, yılbaşı siparişlerinde yerli ürünleriyle fark yaratıyor.

Farklı seçenekler

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, özellikle kırsal kesimdeki üreticileri ekonomiye kazandırmak için oluşturulan bandabuliyam.com internet platformunun, her geçen gün daha yoğun ilgi gördüğü belirtildi.
“Yeni yıl hediyelerinizi ister tek tek ürünleri seçerek, isterseniz de Kıbrıs'a özgü süslemeler ile sepet yaptırarak tercih edebilirsiniz” denen açıklamada, sipariş vermek ve ürünlere ulaşmak için www.bandabuliyam.com adresinin ziyaret edilebileceği belirtildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında üretime sahip çıkmanın önemine dikkat çekilerek, “Ülkemizi, kültürümüzü yansıtan, unutulmaya yüz tutmuş el emeği pek çok ürün bandabuliyam.com web sitesi içerisinde yer almaktadır. 250’den fazla ürünün yer aldığı en büyük yerli ürün pazarı bandabuliyam.com bir sosyal sorumluluk projesi olarak da son derece önemlidir” dendi.

Tüm ürünlerin yer aldığı bandabuliyam.com web sayfasından, üreticilerimizin kayıtlı telefon numaralarından kendilerine ulaşılabiliyor.

Tüm üreticilere açık

Üreticilerimiz, ürünlerini tanıtan metni kısa mesajla 3434’e göndererek, platformdaki yerlerini alabiliyor.
Çakistesden hellime, alıç reçelinden limonataya kadar onlarca ürüne bandabuliyam.com internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

“Sizleri bekliyoruz”

Bandabuliyam.com üreticileri yeni yıl öncesi yaptıkları açıklamada tüm halkımızı ülkemizin en büyük yerli ürün pazarından alışveriş yapmaya çağırdı.

Üreticiler şunları söyledi:

Tatlısu Halk Eğitim Merkezi Üreticileri

“ Tatlısu Halk Eğitim Merkezi ve bandabuliyam.com üreticileri olarak tüm Kıbrıs halkının yeni yılını kutlar, sağlıklı huzurlu ve mutlu bir sene dileriz. Bu sene marmelattan salçaya, zeytinyağından pekmeze ve el yapımı ürünlerden oluşturabileceğiniz yılbaşı sepetlerimizle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Özellikle yöremize özgü harnup pekmezli ürünlerimizden yaptığımız tatlılarımız da yeni yıl spesiyalleri arasında. Sevdiklerinize bandabuliyam.com’dan yerel ürünler ve kültürümüze özgü armağanlar verin, hem yerel üretimi destekleyin hem de fark yaratın.”

Ayperi Gürdür (Shiffa Home)

“Bu yıl bandabuliyam.com için çok güzel paketler hazırladık. Hoş kokulu sabunlardan çaylara, gül şuruplarından reçellere kadar kendi seçkileriniz ile hazırlayabileceğiniz sepetlerimizi sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Yeni yılda ağzınızın tadı hiç bozulmasın.”

Hatice Beşir (Hercem Hurma Evi)

“Hurma ve badem şekerlemelerimiz yeni yıl için sevdiklerinize hoş bir armağan olabilir. Paketlerimizi işyerinize özel hediye olarak seçebilir veya kendiniz için de tercih edebilirsiniz. Yeni yılda tüm bandabuliyam.com üyelerine afiyet ve mutluluk dilerim.”