Suna Erden

Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde önceki gün meydana gelen silahlı soygun ile ilgili soruşturma devam ediyor. Soyguncuların kullandığı çalıntı motosikleti, kaskı, eldivenleri bulan polis, dün de motosikleti bıraktıktan sonra kaçtıkları beyaz renk Hyundai marka aracı tespit etti. Suçla bağlantılı ilk etapta tutuklanan zanlı S.S( E-22) ile zanlı R.S (e-23) önceki gün mahkemeye çıkarılıp haklarında üç gün tutuklama emri alınırken, polisin yeni zanlılar tespit ettiği öğrenildi. 

ARAÇ BULUNDU 

Limasol Türk Kooperatif Bankası’nda meydana gelen silahlı soygunla ilgili tutuklanan iki zanlının ardından dün de iki yeni isim gözaltına alındı. Silahlı soygunda kullanılan aracın da tespit edildiği öğrenilirken, şüpheli olarak gözaltına alınan iki zanlının bugün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılması bekleniyor. 

SOYGUN SORUŞTURMASI SÜRÜYOR 

Limasol Türk Kooperatif Bankası’na 12 Şubat saat 14.30 sıralarında giden biri kasklı biri maskeli silahlı iki soyguncu banka memurlarını tehdit ederek, toplam 8 bin 700 TL alıp, çalıntı motosiklete binerek kaçmıştı. Olayda kullanılan motosiklet 350 metre ileride atıl bir şekilde bulunurken, zanlıların çıkarıp attıkları eldivenler, gri renk erkek kazağı ve bir adet kask ta sanayi bölgesinde tespit edilmişti. Soyguncuların 11 Şubat tarihinde Özgülen Kebap'a sahte sipariş verip, adrese giden paket servis elemanının park ettiği motosikleti çaldığı açıklanmıştı. Soygunun ardından ilk etapta tutuklanan zanlı S.S( E-22) ile zanlı R.S(e-23) ardından dün de iki yeni tutuklama gerçekleşti.