Belediye Emekçileri Sendikası (BES)  ile Güney Kıbrıs’taki PEO’ya bağlı SIDIKEK Sendikası yetkilileri yeni yıl dolayısı ile Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı’yı ziyaret etti.

Ziyarette, BES Başkanı Ulus Arpalıklı ile SIDIKEK-PEO Genel Sekreteri Andonis Neofytou yanında sendikaların bazı yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Arpalıklı ve Neofytou işbirliklerini aktardı

BES Başkanı Ulus Arpalıklı SIDIKEK ile BES’in uzun yıllardan beridir ortak çalışmalara imza attıklarını, birlikte projeler ürettiklerini söyledi.

 SIDIKEK-PEO Genel Sekreteri Andonis Neofytou ise BES ile ortak projeler üretmeye devam edeceklerini belirterek, yeni yılda Kıbrıs sorununun çözülmesi temennisinde bulundu.

Harmancı iki sendikayı kutladı

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ise BES ile  SIDIKEK’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, her iki sendikanın da bugüne kadar önemli çalışmalara imza atttığını söyledi. Sendikaların emek mücadelesinde önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Harmancı, BES ile SIDIKEK’in uzun yıllara dayanan iş birliğini takdir ettiğini söyledi.

Ziyaretin sonunda SIDIKEK yetkilileri Başkan Harmancı’ya barış temalı bir tablo hediye etti.

bes-sidikek-2.jpg