Antalya'da eşinin barışma teklifine "hayır" cevabı vermesi üzerine bunalıma giren 27 yaşındaki A.T., 4 katlı binanın çatısından intihar etmek istedi. A.T. eşinin barışma teklifini değerlendireceği söylemesi üzerine intihardan vazgeçti.

Olay, saat 23.00 sıralarında Kepez ilçesi Kültür Mahallesi 3862 sokaktaki 4 katlı inşaat halindeki bir binada meydana geldi. Aynı mahallede yaşayan dövüşçü olduğu öğrenilen A.T., bir süredir ayrı yaşadığı eşi 26 yaşındaki Ö.T., ile barışmak için eve geldi. Teklifine olumsuz yanıt alan evinin yakınındaki 4 katlı inşaatın çatısına çıktı. Ayaklarını sarkıtan ve eşini isteyen A.T.'nin seslerini duyanlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye hemen şişme branda açtı. Mahalle sakinleri olayı endişeli gözlerle izledi. Polis ise çatıya çıkarak A.T. ile görüşme yaptı.

ALKIŞLANDI

Görüşmeye yanıt vermeyen A.T. eşi ile telefonda görüşmek istedi. Polisin getirdiği telefona Ö.T. cevap vermedi. Polisin araya girmesiyle Ö.T., çatıya eşinin yanına çıktı. Eşi A.T. ile konuşan 5 aylık hamile Ö.T., hatalarını telafi etme şartıyla barışma teklifini kabul etti. A.T., bulunduğu yerden alındı ve polis ekipleri tarafından binadan indirildi. İntihardan vazgeçen A.T.'yi vatandaşlar alkışladı. Sağlık kontrolü ambulansta yapılan A.T. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.