Nadire Bahadi

Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi bölgesinde dün iş kazası meydana geldi. Halil Tomaç’a ait yarım inşaatta kalıpçı ustası olarak çalışan 43 yaşındaki İsmail Ürüncüoğlu 09.30 sıralarında kalıp çaktığı sırada 3 metre yüksekten aşağıya düştü. Ürüncüoğlu, baş üstü beton zemine düşerek ağır şekilde yaralandı. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ürüncüoğlu, yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi veriyor.

3 metreden aşağıya düştü

Olay dün sabah Yeniboğaziçi bölgesinde Piri Reis Sokak’ta meydana geldi. Sabah saat 08.00’de iş başı yapan İsmail Ürüncüoğlu, 09.30 sıralarında Halil Tomaç’a ait evin tavanı için kalıp kurduğu sırada 3 metre yüksekten beton zemine düşerek ağır şekilde yaralandı. Ürüncüoğlu olay yerine gelen ambulans ile önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne götürüldü, yapılan müdahalenin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı. Evli ve 1 çocuk babası İsmail Ürüncüoğlu’nun daha önce Güney Kıbrıs’ta inşaatta çalıştığı sırada yine bir iş kazası nedeni ile yaralandığı öğrenildi.

Dizdarlı: Ürüncüoğlu’nun hayati tehlikesi var

43 yaşındaki İsmail Ürüncüoğlu’nun sağlık durumu ile ilgili konuşan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Bülent Dizdarlı, Ürüncüoğlu’nun yüksekten düşmeye bağlı olarak kafatasının sağ tarafında kırık olduğu ve beyin kanaması geçirdiğini kaydetti. Ürüncüoğlu’nun ameliyata alınarak kanamasının durdurulduğunu söyleyen Dizdarlı, düşmeye bağlı olarak vücudun çeşitli yerlerinde kırıkların olduğunu belirtti. Ürüncüoğlu’nun yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığını belirten Dizdarlı, hayati tehlikesinin bulunduğunu söyledi.