Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, İngiliz Dili Eğitimi Bölümü, 2014-2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde Şeref ve Yüksek Şeref belgesi almaya hak kazanan öğrencilerine sertifikalarını vermek için tören düzenledi.

İngiliz Dili Eğitimi Bölüm Başkan Vekili Doç. Dr. Javanshir Shibliyev gerçekleştirdiği açılış konuşmasında tüm öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, gelecek dönemde de başarılarının devamını diledi. Doç. Dr. Shibliyev’in gerçekleştirdiği açılış konuşmasının ardından öğrencilere, aralarında DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam ile Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ülker Vancı Osam’ın da olduğu bölüm öğretim elemanları tarafından  sertifikaları takdim edildi.

Öğrencilere şeref ve yüksek şeref belgelerinin verilmesinin ardından ise öğrenciler ve öğretim üyeleri için düzenlenen yeni yıl partisinde öğrenciler doyasıya eğlendiler. Zengin açık büfeden farklı lezzetleri tadan bölüm öğrencileri ve öğretim üyeleri, farklı kültürlerden derlenen şarkılarla keyifli saatler gerçirdiler. Yirmiden fazla farklı ülkeden gelen İngiliz Dili Eğitimi Bölümü öğrencileri, hem Kıbrıs müzik ve danslarıyla, hem de kendi kültürlerine ait müzik ve danslarla yeni yıla ilk merhabalarını demiş oldular.

2-344.jpg