Başbakan Hüseyin Özgürgün, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gençlik Kolları Halı Saha Futbol Turnuvası’nda sahaya çıkarak dört gol attı.

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora ilgilerini artırmak amacıyla, UBP Gençlik Kolları Başkanı Saffet Nadiri ve Yönetim Kurulu’nun organizasyonu ile düzenlenen ve 12 takımın katıldığı halı saha futbol turnuvasının final maçı, UBP Hamitköy Gençlik Kolları ile UBP Kırıkkale Örgütü Gençlik Kolları arasında oynandı. 

UBP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, UBP Kırıkkale Gençlik Kolları'nı 5-2 yenen UBP Hamitköy Gençlik Kolları takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Hamitköy’ün birinci, UBP Kırıkkale Örgütü Gençlik Kolları’nın ikinci olurken, UBP Kaymaklı Örgütü Gençlik Kolları da turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

1471364900.jpg

MİLLETVEKİLLERİ İLE GENÇLER OYNADI, BAŞBAKAN DA FORMA GİYDİ

Turnuvanın final maçının ardından, Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün de forma giydiği Milletvekilleri Karması ile UBP Gençlik Kolları karması gösteri maçı yaptı. Maç boyunca üstünlüğü gözlemlenen milletvekilleri maçı 9-4 kazandı.

Eski bir futbolcu olan Başbakan Özgürgün, atak oyunu ve taktikleriyle dikkat çektiği maçta 4 de gol attı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği, final ve gösteri maçının ardından, turnuvada dereceye girenlere ödülleri, Başbakan Hüseyin Özgürgün ve Başbakan’ın eşi Dilek Özgürgün tarafından verildi.

1471364902.jpg

1471364901.jpg