Emir Ertorun

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan kızı Sıla Özgürgün'e diplomasını kendisi verdi.

Özgürgün, diploma törenine "Başbakan" olarak değil, bir baba olarak katıldığını belirterek, bugün tüm aileler gibi büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadığını vurguladı, diploma heyecanı yaşayan tüm mezunları ve ailelerini kutladı. 

İstanbul Ora Arena'da yer alan Medipol Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni'ne, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Sıla Özgürgün'ün de aralarında bulunduğu dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, mezuniyet anısına hediyeler verdi.

Tıp Fakültesi'nin ilk mezunlarını verdiği törene, Türkiye Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kültür Bakanı Nabi Avcı, Medipol Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Fahrettin Koca, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve diğer yetkililer ile konuklar katıldı.

Tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve üniversiteyi tanıtıcı filmin gösterilmesiyle başladı.

Törende, mezun öğrenciler adına yapılan konuşmanın ardından üniversite rektörü Prof. Dr. Aydın ile mütevelli heyeti başkanı Dr. Koca da söz aldı ve çocuklarını kendilerine emanet eden, gelecekleri için her türlü maddi manevi desteği sağlayan ailelere teşekkür etti, mezunlara geleceklerinde başarılar diledi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, mezun gençleri ve ailelerini tebrik ederek, mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi, ailelerin attığı temellerin bugün başarıya ulaştığını söyledi.

Konuşmaların ardından Erdoğan tarafından öğrencilere diplomaları verildi.

1465063655.jpg

1465063417.jpg

1465063445.jpg