Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı , Girne dağyolunda dün meydana gelen kazada yaralananların sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. BRT’de yayınlanan 17’inci Saat Programına telefonla katılarak yaralıların son durumunu aktaran Dizdarlı, ortapedi servisinde tedavi gören 17 yaşındaki Kamil Meşeli’nin durmunun iyi olduğunu ve yarın ameliyata alınacağını açıkladı. Havva Kaymakamtorunları ile Ferah Mutluel’in durumuyla ilgili olarak ise Dizdarlı “ durumlarınn daha iyi olduğunu, Ferah Mutlueel’in yarın taburcu edilebileceğini söyledi.

Doktor Bülent Dizdarlı, Havva Kaymakamtorunlarının kan değerlerininin düşük olduğunu ve yeni kan verildiğini söyledi.

16 yaşındaki Sude Dermay’ın bugün ameliyat edildiğini ve yavaşa yavaş kendine geldiğini açıklayan Dizdarlı, 18 yaşındaki Abdullah Korkmaz’ın da iyi durumda olduğunu, Korkmaz’ın yarın taburcu edilebileceğini söyledi.

15 yaşındaki Doğukan Hüryaşar’ın sağlık duurmunun ise kritik olduğunu ifade eden Dizdarlı, Doğukan’ın iç kanamasının devam ettiğini, Beyin dokusunun iyi olduğunu ancak karın ve göğüste ciddi sıkıntı bulunduğunu açıkladı.