Aydın'ın "Topuklu Efe" lakaplı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, evinin market ve pazar alışverişini bizzat kendisi yapıyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, her ne kadar bir belediye başkanı olsa da çocuklarının annesi ve evinin hanımı olarak ev ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir alışveriş merkezinde yaptığı alışveriş sırasında objektiflere takıldı. Alışveriş merkezinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan Başkan Çerçioğlu, genel olarak temizlik malzemesi aldı. Yaklaşık 10 dakikalık alışveriş serüveninde Aydınlı vatandaşlar Başkan Çerçioğlu ile sohbet etme imkanı bulurken bazı vatandaşlar da Başkan Çerçioğlu'na istek ve taleplerini iletti. Partisinin Aydın'da milletvekili seçimlerinde birinci olması ve 4 milletvekilini Meclise göndermesi nedeniyle tebrikleri de kabul eden Başkan Çerçioğlu, Aydın genelinde yaptığı hizmetlerden dolayı da vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Öte yandan ev ihtiyaçlarını karşılamak üzere market ve pazar alışverişini bizzat kendisi yaptığını belirten Başkan Çerçioğlu, alışverişten sonra eve gidip yemek yapacağını da ifade etti.

Başkan mutfak alışverişinde

Başkan mutfak alışverişinde