Başkent'te sabah saatlerinde meydana gelen iki ayrı kazada 7 kişi yaralandı.

İlk kaza, saat 04.00 sıralarında Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İnönü Bulvarından Eskişehir Yolu istikametine giden 06 DA 204 plakalı otomobilin sürücüsü, Sayıştay binası yakınlarında aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, köprü altında bulunan telefon trafosuna çarparak savruldu. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunanlardan 1 kişi araç içerisinde sıkıştı

Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye erleri, otomobilde sıkışan bir kişiyi çıkardı. Kazada yaralanan, Burakhan Sağlam, Yusuf Sağlam, Ege Çifter ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından, ambulansla çeşitli hastanelere sevk edildi.

İkinci kaza, saat 04.30 sularında Altındağ'da meydana geldi. Edinilen bilgiye, İrfan Baştuğ Caddesi üzerinde seyir halinde olan, 06 T 2480 plakalı ticari taksi ile 06 DL 7623 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Kaza sonucu 3 kişi yaralanırken, ticari taksi sürücüsü araç içerisinde sıkıştı.

Olayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, taksi sürücüsünü sıkıştığı yerden kurtardı. Ambulansa alınan yaralılar, çeşitli hastanelere götürüldü. Her iki sürücüsünün de durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.