Başkent'in Kazan ilçesinde bir boya imalathanesinde çıkan yangında iş yeri tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Kazan'ın Fatih Mahallesi'nde bir boya imalathanesinde süren tadilat çalışması sırasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uşak'tan 3 gün önce Kazan'a taşınan ve bayram sonrası açılışa hazırlanan imalathanede tadilat çalışması sırasında, kıvılcımların kimyasal maddelerin olduğu varillere sıçramasıyla yangın çıktı. O sıra içeride bulunan işyeri çalışanlarının müdahalesine rağmen yangın kontrolden çıkınca itfaiye ekiplerine haber verildi.

Olay yerine 6 adet itfaiye aracı ve arazöz sevk edildi. Yangın, itfaiyenin yoğun müdahalesi sonucu söndürülürken, söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen işyeri sahibi ve bir itfaiyeciye olay yerine gelen ambulansta müdahale edildi.

İş yeri sahibi Abdullah Kılıç, birçok eşi dostu, arkadaşı olmasına rağmen, aradığı kimsenin gelmediğinden yakınarak, "Yangını duyan kaçıyor. Çünkü düşenin dostu Allah'tan başka kimse yok. Şu anda 6 tane çocuğum var. Bir tane çocuğum sakat zaten, kas erime hastalığı var. Kendi imkanlarımla bakıyorum, evim kira. Şu anda çocuklarım perişan oldu, bir sürü borç altına girdim. Buradan kazanacağım parayla bu borçlarımı ödeyecektim" diye konuştu.

Başkent’te iş yeri yangını

Başkent’te iş yeri yangını