Antalya-Burdur karayolunda bayram tatilinden dönenleri otomobilin başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kurban Bayramı sebebiyle Antalya ziyaretlerinden sonra Bursa'ya dönmek üzere yola çıkan Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala yönetimindeki 16 HS 952 plakalı otomobil, Aşır Gökçe yönetimindeki 42 AEY 03 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonucu Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala ile karşı yöndeki otomobil sürücüsü Aşır Gökçe hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala'nın eşi Hilal Pala (38) ise Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Kazada sürücü Aşır Gökçe'nin eşi Birgül Gökçe ve çocukları Büşra Gökçe (7 )ve annesinin kucağında bulunan 2 yaşındaki Kader Gökçe yaralandı. Yaralıların hayatı tehlikesinin bulunmadığı ve tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Kazada olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonrası Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala ve Aşır Gökçe'nin cenazeleri Bucak Devlet Hastanesi Morgu'na, Hilal Pala'nın cenazesi ise Isparta Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Bayram dönüşü feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

Bayram dönüşü feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

Bayram dönüşü feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

Bayram dönüşü feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı