Nadire Bahadi

Geleneksel Taşkınköy İndirim Şöleni bu gün sona eriyor. Her yıl Ağustos ve Eylül aylarında halkın sezon sonu indirimlerinden yararlanması adına düzenlenen şölen bu yıl Kurban Bayramı öncesine denk getirildi. Sezon sonunda halkın indirimli fiyatlarla alışveriş yapmasının yanı sıra bayram öncesinde gerekli tüm ihtiyaçların karşılanabilmesi adına yaratılan fırsattan vatandaş memnun kaldı, esnafın yüzü güldü.

Hem alışveriş hem eğlence

Perşembe gününden bu yana devam eden şölenin 3’üncü günü olan dün Metropol Yolu olarak da anılan Kemal Ünal Caddesi trafiğe kapatılırken indirimli satışların yanı sıra çeşitli etkinlikler de düzenlendi. Taşkınköy Şölen Komitesi’nin düzenlediği ve Lefkoşa Türk Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte dün gün boyu, müzik, çocuklara yönelik hareketli oyuncaklar, yüz boyama, palyaço etkinlikleri ile yiyecek içecek satışı gerçekleştirildi. Bu gün de gün boyu devam edecek olan etkinlik akşam saatlerinde sona erecek

Esnaf ve halk memnun

Esnaf düzenlenen indirim şöleninin bayram arifesine denk getirilmesi sebebi ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yüzde 50’ye varan indirimlerle stoklarda bulunan sezon sonu ürünlerin tükenmesi ve bunun yanı sıra yeni sezon ürünlerinin de halkın beğenisine sunulması adına güzel bir etkinlik olduğunu söyleyen esnaf, halkın bayram öncesinde indirimli fiyatlardan yararlanıp bayram alışverişini yapabilmesi adına da güzel bir fırsat olduğunu belirtti. Esnaf, 4 gün süren etkinliğin son 2 gününün hafta sonuna da denk gelmesi ile şölene ilginin yoğun olduğunu ifade etti.

Esnaf ne dedi?

Koray Kul: İndirim şöleninin bayram öncesine denk gelmesi nedeni ile halkın yoğun bir ilgisi var. Şölenin bayram arifesine denk getirilmesi ile halk hem indirimli fiyatlardan yararlanarak bayram alışverişini yapma fırsatı buldu. Halk ve esnaf için güzel bir etkinlik oldu. Güne özel çeşitli fırsat reyonlarının yanı sıra 2 al 1 öde ve 2’inci üründe yüzde 50 indirim fırsatlarımız var. Tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutlarız.

Fatma Benli: 4 günden bu yana devam eden şölenin ilk 2 gününde beklenen satış gerçekleşmese de etkinliği son 2 gününün hafta sonuna denk gelmesi ile halkın ilgisi yoğun oldu. Halk için güzel bir fırsat olurken esnafın da işleri arttı.

Firuza Babakuliyeva: Etkinliğin ilk 2 günü sakin geçti ancak hem bayramın yaklaşması hem de hafta sonu oluşu nedeni ile halkın son 2 günde şölene ilgisi artmış durumda. Tüm halkın güzel bir bayram geçirmesini diliyoruz.

Derya Alp: Her yıl Ağustos ve Eylül aylarında gerçekleşen indirim şölenini bu yıl bayram arifesine denk getirdik. Şölene halkın yoğun ilgisi var ve bizlerde çok memnunuz. Halk hem yaz sezonu ürünlerini hem de yeni sezon ürünleri arasında bayramlıklarını alma fırsatı yakaladı. Hem eğlence hem de indirimli alışveriş sloganıyla halkın keyifli bir alışveriş yapabilmesi için çalışıyoruz. Tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutlar alışverişe davet ederiz.