Kuzey Kıbrıs Turkcell,  Kurban Bayramı öncesinde 'Bağış Servisleri'ni hatırlattı, bakıma muhtaç çocuklardan kanser hastalarına kadar pek çok yardım kuruluşuna “hızlı, güvenilir ve pratik” destek için kısa mesajla katkı yapılabileceğini duyurdu.

Yardım kurumları Kurban Bayramı’nda da gönüllü yurttaşların katkıları ile ayağa kalkacak, pek çok bakıma ve desteğe muhtaç insanımızın yüzlerini güldürecek.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, toplumsal dayanışmanın öne çıktığı bayram dönemlerinde, yurttaşların “hızlı, güvenilir ve pratik” olması nedeniyle 'Bağış Servisleri'ne yine yoğun ilgi göstereceğine inandıklarını belirtti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, hiçbir kâr amacı taşımadan sürdürülen ‘Bağış Servisleri’nde toplanan tüm gelirin, vergilerden de muaf tutularak yardım kurumlarına teslim edildiğini açıkladı.

“Sizlerin desteği çok önemli”

“Bağış servislerine yıl boyunca dilediğiniz gün ve saatte katkı yapabilirsiniz, özellikle bayramlarda artan katkılar, yardım kurumlarımıza çok önemli bir destek sağlıyor” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Yeni İşler Müdürü Ferdi Şemsettin, geçtiğimiz bayram da dahil 7 aylık dönemde 25 bin TL bağış yapıldığını söyledi.
Bağış Servisleri'nden elde edilen gelirin, tahsil edildikçe ilgili kurumlara teslim edildiğini de söyleyen Ferdi Şemsettin, “Bu katkılar hem yardım kurumlarında özveriyle ve gönüllü olarak çalışanların, hem de onların destek verdiği pek çok insanımızın yüzünü güldürüyor.” diye konuştu.

Bağış servisleri

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in faturalı hat kullanıcıları, her an her yerden, diledikleri kadar bağış mesajı göndererek, yardım kuruluşlarına katkıda bulunabiliyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, sürekli aktif olan bağış servislerinin ücret ve detaylarını hatırlatırken, destek vermek isteyenlerin, ilgili kurumun kısa numarasına BAGIS yazıp SMS (kısa mesaj) göndermesinin yeterli olduğunu belirtti.

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı: 10 TL → 4142

Kanser Araştırma Vakfı: 5 TL → 5228

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı: 5 TL → 4110

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği: 5 TL → 4161

Ruh Sağlığı ve Ruh Hastalarını Koruma Derneği: 5 TL → 7844

SOS Çocuk Köyü Derneği: 10 TL → 4120 

Sosyal Yardımlaşma Derneği: 10 TL → 3404 

Thalassemia Derneği:  5 TL → 4268

Çocuk Esirgeme Kurumu: 5 TL → 3757 

Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı: 5 TL → 1994

Kanser Hastalarına Yardım Derneği: 5 TL → 4171