Kuzey Kıbrıs Turkcell’in teknoloji ve altyapı desteği ile oluşturulan ‘ülkedeki en geniş ürün pazarı’ konumundaki Bandabuliyam.com web sitesinde, Bayram’a özgü hediyeler tüketicileri bekliyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada yerli üreticileri ekonomiye daha fazla dahil etmek, gelenek ve kültürümüze sahip çıkmak amacıyla oluşturulan Bandabuliyam.com’a destek verilmesi istendi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell katkılarıyla oluşturulan ülkemizdeki en büyük ‘yerli ürün pazarı’ Bandabuliyam.com web sitesinde Bayram dolayısıyla hediyeler alınabileceğini duyurdu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada “Yerli üretimi destekleyelim, Bayram’da üreticilerimizin yüzünü güldürelim” denilerek, Kıbrıs’a özgü Bayram hediyeleri için Bandabuliyam.com önerildi.

Bayram hediyeleriniz hazır

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in teknoloji ve altyapı desteği ile oluşturulan ‘ülkedeki en geniş yerli ürün pazarı’ konumundaki Bandabuliyam.com web sitesinde, Bayram’a özgü hediyeler tüketicileri bekliyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, “Bayram hediyeleriniz için Bandabuliyam.com üzerinden sipariş verebileceğiniz gibi bazı üreticilerin mağazalarına giderek de kendi hediyelerinizi, özel seçimlerinizle, kendiniz oluşturabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

‘Yerli üreticilerimize destek verelim”

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada yerli üreticileri ekonomiye daha fazla dahil etmek, gelenek ve kültürümüze sahip çıkmak amacıyla oluşturulan Bandabuliyam.com’a destek verilmesi istendi.
Açıklamada ayrıca şu bilgiler verildi:

“Ülkemizi, kültürümüzü yansıtan, unutulmaya yüz tutmuş el emeği pek çok yerli ürün Bandabuliyam.com web sitesi içerisinde yer almaktadır. Pergamut suyundan gabbar turşusuna, incir köftesinden lefkara çeşitlerine kadar 250’den fazla ürünün yer aldığı en büyük yerli ürün pazarı Bandabuliyam.com bir sosyal sorumluluk projesi olarak da son derece önemlidir. Yerli üreticilerimizi tercih etmeniz onları mutlu edecektir. Bu siteden sadece özel günlerde değil, her zaman sipariş verebilir, üreticilerimizle iletişim kurarak dilediğiniz ürünü satın alabilirsiniz.”