İslam alemi için önemli iki bayramdan biri olan Kurban Bayramı dün başladı. Çocuklar her bayramda olduğu gibi bu bayramda da aileleri ile bayramlaştıktan sonra Lefkoşa’da Fuar Alanına kurulan bayram yerine koştu. Bayram yerine giden çocuklar orada kedileri için kurulan oyuncaklara binerken, anne ve babalarda oradaki stantlar yiyecek, içecek satın alarak çocuklarının mutluluğunu paylaştı.

Palyaço büyük ilgi gördü…

Fuar Alanı’na kurulan Bayram Yeri’nde gezinene palyaço çocukların yanı sıra büyüklerinde ilgi odağı oldu. Palyaço enerjisi ile herkese mutluluk dağıtırken, birçok kişi palyaço ile birlikte hatıra fotoğrafı çekti.

Gönüllerince eğlendiler…

Sabahın erken saatlerinde aileleri ile birlikte bayram ziyaretlerine katılıp bayram harçlığı toplayan çocukları öğleden sonra ise bayram yerine koştu. Fuar Alanı’na kurulan bayram yerinde topladıkları harçlıkları harcayan çocuklar gönüllerince eğledi.

Ailelerde çocuk oldu…

Çocukların mutluluğu büyüklere de yansıdı. Çocuklarını Bayram yerine getiren bazı anne ve babalar onlarla birlikte oyuncaklara binerken bazı ise çocuklarının bayram yerindeki mutluluğunu onları izleyerek yaşadı.

Büyükler içinde oyunlar vardı…

Bayram yeri çocuklar kadar büyüklere de hitap etti. Çocuklar oyuncaklara binerek eğlenceli vakit geçirirken anne ve babaları da çekiliş, halka oyunu gibi oyunları oynadı.

foto003.jpg