Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun makam aracının şarampole devrilmesi sonucu Eroğlu ile birlikte 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Tokat'a dönen Celal Eroğlu idaresindeki 60 EE 001 plakalı otomobil, sabahın erken saatlerinde Tokat-Turhal karayolu Söngüt mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada araç sürücü ile birlikte Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay ve AK Parti Almus İlçe Başkanı Yaşar Güngör yaralandı. Eroğlu, Celal Eroğlu ile Ahmet Bay Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Yaşar Güngör ise Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Başkan Eroğlu, hastanede vatandaşlar ve partililerin geçmiş olsun dileklerini kabul etti. Eroğlu, "Gece 01.30 gibi Ankara'dan yola çıktık. Söngüt civarında arabamız, orada aşırı bir kanaldan kaynaklı bir su birikimi olmuş. Şoför arkadaşın ifadesine göre 100 kilometre civarında gidiyormuşuz. Tabi aşırı su birikintisi olunca arabanın hakimiyeti kaybolmuş ve sağ tarafındaki tarlaya birkaç takla atmak suretiyle arabamız orada durdu. Allah'a çok şükür bir sıkıntımız yok. Sadece sol elimizin üzerinde bir altı, yedi tane dikiş atıldı. Onun haricinde her tarafımız sapasağlam" dedi.

Yaralılardan Celal Eroğlu ile Ahmet Bay'ın sağlık durumunun iyi olduğu, Yaşar Güngör'ün vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.

Belediye Başkanı kazada yaralandı

Belediye Başkanı kazada yaralandı