Taner ULUTAŞ

Belediye başkanlığı seçimleri öncesinde telefon başında nöbet tutan ve neredeyse cep telefonlarını yastık altında tutarak hiçbir çağrıyı kaçırmamaya çalışan birçok Belediye Başkanı seçimler bittikten ve derin bir oh çektikten sonra nedense telefonlarını kapsama alanı dışında tutmayı marifet saymaya başladı.

10743564_10152828129944628_593882832_n.jpg

PİNOKYONUN BURNU GİBİ BURUNLARI BÜYÜYECEK

Halkın kapsama alanı içine girdikten sonra telefonların kapsama alanı dışına çıkan başkanların bir kısmının ise ayak üstü söyledikleri yalanlar sonrasında  burunlarının ‘Pinokyo’nun burnu gibi büyüdüğü gözlemlendi.

AKRABAYA HİZMET GÖREV ADDEDİLİYOR

Birçok Belediye Başkanı her vatandaşa ayni hizmeti götürmek ve kolları sıvayarak bölgelerinin vitrinini güzelleştirmek ve  ‘Al Benisini’ artırma uğraşına girerken,  bir kısmı ise seçim öncesi verdiği sözlerin aksine hısım ve akrabaya hizmet vermeyi kendilerine görev addetmiş durumda.

kaldirim-yapimi-2.jpg

HISIM AKRABANIN KALDIRIMLARI YAPILIYOR

Girne’de sakin bir vatandaş yaptığı açıklamada, Girne Belediye Başkanı seçimi kazandıktan sonra her nedense ‘İntikam’ almak için kolları sıvarken bu ateş söndükten sonra normal vatandaş yerine kendi yakınlarının evlerine hizmet götürmeye başladı. Seçim öncesi  Sümer Aygın’ı yerden yere vuran ve yakınlarına hizmet verdiğini dile getiren Nidai Güngördü, birçok vatandaşın kullandığı yollar el atılmayı beklerken yakınlarının evinin önündeki kaldırımları yapmaya başladı dedi.

EV YAPAN KALDIRIMINI YAPAR

Ayni vatandaş açıklamasına devamla ev yapan her şahıs evinin önündeki kaldırımı imkanlarını kullanarak, kendisi yaparken, nedense Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü belediyenin bütçesinden yaptığı harcama ve belediye işçilerini çalıştırmak suretiyle yakınlarının kaldırımını yapmaya başladı. Birçok yer el atılmayı beklerken koltuğa oturduğunun üzerinden çok uzun bir zaman geçmeden Sümer Aygın’ı eleştirdiği konuları kendisinin yapması da manidardır ifadesinde bulundu.

kaldirim-calismalari.jpg