İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yüzleri maskeli silahlı soyguncular, Piyalepaşa PTT Şubesi'nden yaklaşık 2 bin TL'yi alarak kayıplara karıştı.

Beyoğlu Piyalepaşa'da bir PTT şubesi, yüzleri maskeli ve silahlı 2 kişi tarafından içeride müşteriler varken soyuldu. Beyoğlu Gençlik Merkezi binası içinde yer alan Piyalepaşa PTT Şubesi'ne saat 10.00 sıralarında gelen silahlı 2 kişi, şubede soygun gerçekleştirdi. İhbar üzerine şubeye çok sayıda polis sevk edilirken, görevlileri silahla etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 2 bin TL alan maskeli soyguncular olay yerinden yaya olarak kaçtı. Polis, kaçan zanlıların eşgali doğrultusunda yakalamak için soruşturma başlattı.

Soygun sırasında PTT'de bulunan çalışanlardan Muhammet Akgül, "Veznedarla hesap yapacağız, ondan sonra çalınan miktar belli olacak. Ama büyük bir miktar değildi" dedi. Soyguncuların silahlı olduğunu ifade eden Akgül, "Silahlardan biri tabancaydı, diğeri ise uzun namlulu pompalı gibi bir şeydi. Çok şükür herhangi bir yaralı olmadı" şeklinde konuştu.