Duygu ALAN

Gönyeli’de 4 Ağustos Perşembe günü 4 kişi arasında yaşanan kavgada kan döküldü. Gönyeli’de ikamet eden 18 yaşındaki Erdal Aslan, önceden aralarında husumet olan Berk Ali Uğurlu’yu sağ arka bacağından, Serdar Mehmet Akar ‘ı sağ göğsünden ve Esat Akar’ı ise karın kısmından bıçakla yaraladı.

Yaralılar Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yapılan tedavilerinden sonra Berk Ali Uğurlu ve Serdar Mehmet Akar taburcu edilirken, Esaf Akar cerrahi serviste müşahede altına alındı.

Olayın polisin bilgisine gitmesi ile zanlı konumuna giren 18 yaşındaki Erdal Aslan ise dün Lefkoşa’da tespit edilerek gözaltına alındı.

Erdal Aslan, Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde  “Adam yaralama” suçundan dün yargıç huzuruna çıkarıldı.

İkisi taburcu oldu biri halen hastanede

Soruşturmayı yürüten polis, mahkemede verdiği ifadede, 18 yaşındaki zanlı Erdal Aslan’ın Gönyeli’de bir iş yerinin önünde, 4 Ağustos 2016 tarihinde saat 23.30 sıralarında, önceden aralarında husumet bulunan Berk Ali Uğurlu’yu sağ arka bacağından, Serdar Mehmet Akar ‘ı sağ göğsünden ve Esat Akar’ı ise karın kısmından tasarrufunda bulundurduğu kanunsuz bıçakla yaraladığını kaydetti.

Polis, yaralılardan Berk Ali Uğurlu ve Serdar Mehmet Akar’ın götürüldükleri hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edilirken Esaf Akar’ın halen cerrahi servisinde tedavisinin sürdüğünü kaydetti.

Polis, olayda kullanılan söz konusu bıçağın ise henüz tespit edilmediğini ve soruşturmanın devam ettiği söyleyerek, soruşturma maksatlı zanlı Erdal Aslan’ın 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.