Turkcell Teknoloji'nin geliştirdiği ve popüler internet mesajlaşma uygulamaları içerisindeki yerini alan BiP, Kıbrıs’a özgü içerikleri yanı sıra 500 MB cepten internet hediye kampanyası ile de dikkat çekiyor.

15 Mayıs 2016 tarihine kadar BiP uygulamasını ilk kez indirerek aktif duruma getiren Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri  haftalık hediye 500 MB cepten internet kazanıyor.

17 Mayıs'ta yüklenecek

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada kampanyadan daha önce Turkcell BiP uygulamasını indirmemiş veya indirse de SMS ile gelen aktivasyon kodunu kullanarak aktif etmemiş müşterilerin yararlanabileceği belirtildi.

"Kampanya kapsamında bir hafta geçerli 500 MB cepten internet hediyeleri, hak kazanan müşterilerimizin hatlarına 17 Mayıs 2016 tarihinde yüklenecektir" denen açıklamada, yükleme yapıldığında SMS (kısa mesaj) yolu ile bilgilendirme yapılacağı da ifade edildi.

Kampanyadan nasıl yararlanılıyor?

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada kampanyadan yararlanmak için ne yapılması gerektiği konusunda şu bilgilere yer verildi:

"Cihazınızın işletim sistemine göre Google Play Store veya Apple App Store’dan ücretsiz uygulamalar arasında bulunan ‘BiP uygulamasını indir’ e tıklayıp indirin. Uygulamayı açtığınızda karşınıza çıkan ekrana telefon numaranızı girerek, aktivasyon için gerekli SMS şifresini isteyin. Sonrasında SMS ile gelen kodu BiP uygulaması aktivasyon sayfasında girerek aktivasyonu tamamlayabilirsiniz. Aktivasyon işlemini tamamlamayan, sadece uygulamayı indiren müşterilerimiz kampanyadan yararlanamamaktadır."

Bir süre önce sesli ve görüntülü konuşma özelliği ile yenilenen BiP’te, Mayıs ayı sonuna kadar sesli ve görüntülü konuşma özelliğinin ücretsiz olarak sunulmaya devam ettiği de anımsatıldı.

Adamızda, günlük konuşma içerisinde kullanılan yerel pek çok espri ve diyaloglar da bir süredir BiP uygulaması içinde çıkartma (sticker) olarak günlük mesaj olarak paylaşılabiliyor.

Üstelik Turkcell müşterileri, BiP'ten metin, fotoğraf ve video gönderimleri yaptığı zaman mevcut internet kotasından da eksilmiyor.