Dünyada ve Türkiye’de milyonları ekranlara kilitleyen “Survivor” yarışmasının Kıbrıs finaline Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler yine yakından tanıklık etme şansı bulacak.

Mobil iletişimde en yeni, en eğlenceli mesajlaşma uygulamalarından olan ‘BiP’, popüler yarışma programı Survivor’ın da kapılarını açıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, BiP uygulamasını cep telefonuna indirerek aktif etmiş müşterileri arasında yaptığı çekilişler sonrasında 32 isme Survivor’ı izleme şansı sundu.

Yarı finali 28 Haziran, finali ise 29 Haziran tarihlerinde Nuh’un Gemisi Otel’de yer alacak yarışmayı izleme hakkı kazanan 16 isim yanlarında bir misafiri ile birlikte bu büyük heyecana ortak olacak. Toplam 32 kişi Kuzey Kıbrıs Turkcell’in BiP uygulamasının bu avantajından yararlanarak Survivor’ı canlı izleyebilecek.

İşte şanslı isimler

16 ile 23 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen çekilişler Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürlüğü’nde, noter huzurunda yapıldı. Kazanan isimler şöyle: Final bileti kazanan BiP kullanıcıları Yağmur Şebnem Köse, Öykü Işık, Ozan Çayan, Döndü Akdöl, Sevim Şahin, Sefa Doğan, Yeliz Tınas, Huriye Öztürk ve yarı final bileti kazanan BiP kullanıcıları ise Mehmet Hürcan, Mazlum Kortaş, Ahmet Gümüşpala, Mahmut Emen, Salih Semin, Okan Mamalı, Fatma Selin Soyel, Orhan İlbey Sıhhat.