Mobil iletişimde en yeni ve en eğlenceli uygulama olarak dikkat çeken BiP ile Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, Uluslararası Gazimağusa Kültür Sanat ve Turizm Festivali’nde en popüler konserleri ücretsiz izlemek şansına sahip oluyor.

BiP kullanıcısı 10 şanslı isim, 28 Temmuz tarihinde Salamis Antik Tiyatro’da yer alacak Los Vivancos konseri için çift kişilik bilet kazanacak.

Noter huzurunda çekiliş

Los Vivancos konseri için 27 Temmuz gün sonuna kadar BiP indirerek aktif etmiş müşteriler arasında noter huzurunda çekiliş yapılacak.

10 ismin çift kişilik bilet kazanacağı çekiliş sonucunda, belirlenecek isimler aynı gün aranarak kendilerine bilgi verilecek.

Festival kapsamında tüm etkinlikler saat 21.30'da başlıyor.

BİP indir, aktif et, kazan

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, kampanyadan, BiP indirip aktif etmiş faturalı ve faturasız tüm müşterilerin yararlanabileceği belirtildi.

Çekilişe katılmak için müşterilerin Google Play Store veya Apple App Store’dan BiP indirerek aktif etmesi yeterli olacak. Hali hazırda BiP kullanan müşteriler de kampanyadan yararlanabilecek.

Uluslararası Gazimağusa Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamındaki Koray Avcı konserini de, 10 şanslı çift BiP ayrıcalığı ile ücretsiz izleme fırsatı bulmuştu.