Antalya'nın Akseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza bu sabah saatlerinde Akseki ilçesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ankara'dan Alanya'ya gitmekte olan Ethem Topaloğlu idaresindeki 42 BIR 70 plakalı yolcu otobüsü, karşı yönden gelmekte olan Yalçın Öztürk idaresindeki 06 GGJ 92 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Otobüste bulunan sürücü dahil 5 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Yine otomobilde bulunan Samet Doğukan Öztürk (13) kazadan yaralı olarak kurtuldu. Yaralı çocuk Manavgat Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Antalya'nın Akseki ilçesi Mahmutlu Mahallesi yakınlarında bu sabah meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu. Otomobilde bulunan aileden sadece 13 yaşındaki Samet yaralı olarak kurtulabildi.

Bu sabah Akseki ilçesine 18 kilometre kala yolcu otobüsünün otomobille çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Alanya'ya gitmekte olan Ethem Topaloğlu idaresindeki 42 BIR 70 plakalı yolcu otobüsü, karşı yönden gelmekte olan Yalçın Öztürk idaresindeki 06 GGJ 92 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Yalçın Öztürk ile otomobilde bulunan ve aynı aileden olan İsmail Öztürk (29), Enes Öztürk (9), Ayşenur Öztürk (15), Zeynep Öztürk (45) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan Samet Doğukan Öztürk (13) ise yaralandı. Samet Doğukan Öztürk, Manavgat Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Otobüs muavini, tesislerden çıktıktan sonra kendisinin çay servisi yaptığı esnada büyük bir gürültüyle sarsıldıklarını ve koşup baktığında kazayı gördüğünü söyledi.