İskele Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, temsili olarak İskele Belediye Başkanın koltuğunu kısa süre devralan Şht. İlker Karter İlkokulu öğrencilerinden Sıla Dolu’nun Belediye Başkanı Sadıkoğlu’na istek ve önerilerini aktardığı kaydedildi.

İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu, belediye olarak çocuklara yönelik gereken katkıyı yapacaklarını dile getirdi.

Sadıkoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gelecek nesillere mesaj verdi. Ziyarete gelen öğrencilere çeşitli armağanlar verildi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları kutlanarak hatıra fotoğrafı çekildi.

23 NİSAN KUTLAMALARI  İSKELE DR. FAZIL KÜÇÜK KAPALI SALONU’NDA YAPILDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı  kutlamaları İskele Dr. Fazıl Küçük Kapalı Salonu’nda  yapıldı. 

Yağan yağmurdan dolayı kapalı salona alınan tören, saygı duruşuyla başladı; şiirler ve şarkılar söylenerek, dans gösterileri gerçekleştirildi.
Törende, Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Coşkun Akyerli bir konuşma yaptı. 

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu törende yaptığı konuşmada, yağan şiddetli yağmurun tüm olumsuzluklarına rağmen İskele Belediyesi’nin çocukları ve ailelerini böylesine özel bir günde mağdur etmediğini; çocukların gösteri sunmalarına imkân sağlandığını söyledi.  

Sadıkoğlu,  yağan yağmura rağmen özverili şekilde çalışmalarını sürdüren ve bugünkü organizasyonda emeği geçen İskele Kaymakamlığı ve personeline, Spor Dairesi ve personeline, tüm öğretmenlere ve İskele Belediyesi personeline teşekkür etti.