"Bir telefon daha ne yapabilir ki!" söylemi ile teknoloji dünyası ile buluşan Samsung'un en yenisi Galaxy S7 serisi Turkcell İletişim Merkezleri'nde satışa sunuldu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerini müşterilerine sunarak, Samsung meraklılarının en son teknoloji akıllı telefonlara uygun ödeme seçenekleriyle sahip olabileceklerini açıkladı.

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge akıllı telefon kampanyalarını, tarifeye ek ve internet paketli olacak şekilde iki farklı kurguda açıklayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, en yeni teknolojileri takip edenlere yine özel avantajlar sundu.

Samsung Galaxy S7 modeline 24 ay taksitle 119 TL'ye, Galaxy S7 Edge'ye ise 5 GB internet hediyesi ile birlikte 24 ay taksitle 149 TL'ye sahip olunuyor.

Samsung sınırları zorluyor

Deneyim ve anı paylaşımlarını tamamen değiştirmeyi vaat eden Samsung'un en yenisi Galaxy S7 serisi, tasarım ve işlevselliği bir araya getirerek akıllı telefon teknolojisinde yine sınırları zorluyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge akıllı telefonlarına sahip olmak isteyen bireysel ve kurumsal hat kullanan tüm müşterileri için farklı tarifelere özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Samsung'un en yenisi Galaxy S7 serisi ile ilgili kampanya seçeneklerine Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi internet sitesi kktcell.com üzerinden ulaşılabileceği açıklandı.

Nefes kesici hız ve güç

Samsung'un en yenisi Galaxy S7 serisi özel ve güçlü grafik işlemcisi ile öne çıkıyor, hızıyla dikkat çekiyor.

MicroSD desteği sayesinde ihtiyaca göre depolama kapasitesi artırılan Galaxy S7 serisi, daha uzun pil ömrü ile de teknoloji meraklılarının yüzünü güldürüyor.

Dahili hızlı şarj özelliği sayesinde prizlere bağlı kalmanın önüne geçen Galaxy her zamankinden daha hızlı kablosuz şarj vaat ediyor.

Fotoğrafta yeni bir dünya

Samsung'un en yenisi Galaxy S7 serisinin fotoğraf özellikleri ise şöyle tanıtılıyor:

"Hayatımız boyunca fotoğrafını çekmek istediğimiz anların çoğu düşük ışık koşullarında gerçekleşir. Bu anlarda ya kapalı bir alandayızdır ya da güneş batmış olur. Galaxy S7 ve S7 Edge ile ışık koşulları artık sorun değil. Çünkü görüntü sensöründe bulunan diyafram değeri daha düşük F1,7 lens ve daha büyük 1,4 µm pikseller sayesinde fotoğraflarınızın daha keskin ve ayrıntılı çıkması için çok daha fazla ışık yakalanır. Tüm pikseller fotoğraf sensöründe bir yerine iki fotodiyotla işlenir, bu da “Profesyonel Seviyede” fotoğraf kalitesi anlamına geliyor. “Çift Piksel Sensörü”, gözlerimiz gibi doğru ve hızlı bir odaklama imkanı sunar. “İkili Piksel Sensör (Dual Pixel Sensor)” tüm pikselleri kademeli tarama için kullanarak, en ani hareketlerin bile yakalanmasını sağlayan inanılmaz hızlı ve sorunsuz bir otomatik netleme sağlar."