Bu çerçevede dün akşam Tatlısu ve Küçük Erenköy’de bölge halklarıyla biraraya gelen; DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Fikri Ataoğlu, Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan ve diğer bazı parti yetkililerinden oluşan DP Ulusal Güçler yetkilileri, ziyaret ettikleri yerlerde bir tarafdan yaptıkları incelemelerde eksiklikleri yerinde tespit ederek, gerekli önlemlerin alınması için çalışken, diğer tarafdan da köylülerin sorunlarını dinliyor.

“Biz halkın içine girmeyi ve halkın içinde olmayı tercih ediyoruz. Amacımız; her bir vatandaşımızın rozet gözetmeksizin sevgisini ve güvenini kazanmak, refah seyiyesini iyileştirmek” diyen DP Ulusal Güçler yetkilileri, bu yönde çalıştıklarını söyledi.

Halkın yoğun katılımı gözlerden kaçmazken, hükümetin icraatlarının da masaya yatırıldığı ziyaretlerde vatandaş, akılda kalan soruları da gerek bakanlara, gerekse milletvekillerine yöneltme imkanı yakaladı.