Ceren Ercih

CAS Çalışanları Temsilcisi Osman Kırmızı, Erçin Şahmaran’ın sunduğu Gündeme Bakış programının konuğu oldu. Kırmızı, CAS’ın Ercan’da ki son kale olduğunu belirtti. “Biz oradaki fiyat dengeleyici olarak bulunan bir firmayız” diyen Kırmızı, siyasilerin kendilerini bir kez daha dinlemeleri gerektiğini vurguladı. Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçiminde ise bir izleyicinin sorduğu bu kişiler sizden nasıl oy isteyecekler sorusu üzerine ise Kırmızı, Sibel Siber’in ‘ oy verin bize kesin sorunu çözeceğiz’ dediğini iddia etti. 

“KIBRIS KELİMESİ GEÇEN SON KURUM” 

Ülkenin belli başlı değerleri olduğunu ifade eden Kırmızı, CAS’ın içinde Kıbrıs kelimesi geçen son kurum olduğunu hatırlattı ve şunları kaydetti; “Ülkemizin belli başlı değerleri vardır, KTHY gibi. Havada uçan bizi temsil eden bayrağımız maalesef batırılmıştır. Bu kurumu kaybetmenin cezasını tüm halkımız, Türkiye’ye, İngiltere’ye giderken fazlasıyla zaten ödüyor. CAS’ Ercan’daki son kalemizdir. Cyprus Airport servisiyiz. İçinde Kıbrıs kelimesi geçen son kurumuz. Bizi de sattıkları zaman halkımız hesabını kendi yapsın. Biz orada fiyat dengeleyici unsur olarak bulunan bir firmayız. 

“BİZ İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ” 

Nereye gittiysem bize ‘Delisiniz, ne işiniz var CAS’ı da kapatın gidin. Devlete girin sizi almaya mecburdurlar’ dediklerini anlatan Osman Kırmızı, işinden ayrılmak istemediğini görevini severek yerine getirdiğini ve gelecek kaygısı yaşamadan işine devam etmek istediğini şu sözlerle ifade etti; “Yine de istemiyoruz, biz işimizi severek yapıyoruz. Ama iştah bırakmıyorsunuz. Biz yaşatacağız diyoruz ama siz böyle yaptığınız sürece yarın bizde kapatacağız dersek ne olacak? İstediğiniz bu mu? Kapansın mı?” 

“KORKMASINLAR, SİBEL YANINIZDA” 

Bir izleyicinin sizden nasıl oy istemeye gelecekler sorusu üzerine açıklamada bulunan Kırmızı, sözlerini şöyle sürdürdü; “Sayın Sibel Siber, oy verin bize kesin sorunu çözeceğiz dedi. Biz geleceğimizi verin diyoruz onlar, oy ver, geleceğinizi halledeceğiz mentalitesi ile yaşayan bir adadayız. Lütfen herkes bir silkelensin. Kendine gelsin. 76 kişinin hayatıyla oynamak bu kadar basit değildir.”