Muğla'nın Bodrum ilçesinde vatandaşların hırsız var ihbarı üzerine başlayan kovalamaca, ara sokaklardan kaçmaya çalışan şüpheli U.K.'nin yakalanmasıyla son bulurken, şüphelinin kaçarken attığı poşetten kadın iç çamaşırı çıktı.

Olay, ilçeye bağlı merkez Umurça Mahallesi 2204 sokakta yaşayan vatandaşların hırsız var ihbarı üzerine başladı. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgede çok sayıda ara sokak ve bahçe olmasından dolayı geniş bir bölgede araştırma yapan ekiplerden motosikletli trafik polisi 2204 sokak sonunda bahçe arasında şüpheliyi görerek kovalamaya başladı. Bahçe arasından Artemis Caddesine doğru evlerin arasından kaçmaya çalışan şüpheli Artemis Caddesi ile Üçkuyular Caddesinin kesiştiği kavşakta yakalandı.

Üzeri arandıktan sonra ekip arabasına bindirilen şüpheli Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, şüphelinin kaçarken attığı poşeti bulan ekipler poşetin içinde kadın iç çamaşırlarıyla karşılaştı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin kontrol ederek delil torbasına koyduğu poşet incelenmek üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, polisten kaçarken yakalanan hırsızlık şüphelisi U.K. Asayiş Büro'da sorguya alındı.