İzmir'in Gaziemir ilçesinde, iddiaya göre at yarışından yüklü miktarda para kaybeden ve borç batağına düşen bir kişi, çok sevdiği dedesinin mezarı başında tabanca ile intihar etti.

Bugün saat 13.00 sıralarında, Evka-7 Mahallesi'ndeki Gaziemir Yeni Mezarlığı'ndan silah sesi duyan çevredekiler durumu 155 Polis İmdat Hattı'na ihbarda bulundu. İhbar üzerine mezarlıkta araştırma yapan polis ekipleri, 2002 yılında hayatını kaybeden H.A'ya ait kabrin yanında bir erkek şahsın başından silahla vurulmuş cesedini buldu. Yapılan araştırmada cesedin evli ve bir çocuk babası 40 yaşındaki E.A'ya ait olduğu tespit edildi.

Öte yandan, ilk belirlemelere göre, E.A'nın ruhsatsız silahla intihar ettiği anlaşıldı. İddiaya göre. at yarışı oynayan E.A'nın yüklü miktarda para kaybettiği, borç batağına düştüğü, son zamanlarda bunalımda olduğu için hayattayken çok sevdiği dedesi H.A'nın kabrinin yanında intihar ettiği öğrenildi. Olay yerindeki incelemenin ardından E.A'nın cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.