Suna Erden

Lefkoşa’da Ayhatun Ateşin’e ait ev içerisinde yapmış olduğu ahşap tamiratlarına karşın alacağı olduğu gerekçesi ile evin kapısını sökerek atölyesine götüren Hüseyin Öksüz gözaltına alındı. Tutuklama talebi ile dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılan zanlı, “Emeğimin hakkını alamadığım için yaptım” dedi. 

KAPIYI SÖKTÜ, GÖTÜRDÜ 

Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Hüseyin Öksüz’ün 27 Ağustos tarihinde daha önceden evinde yapmış olduğu ahşap tamiratlarına karşın alacağı olduğu gerekçesi ile Ayhatun Ateşin’in evinin bahçesine ait kapıyı yerinden sökerek atölyesine götürdüğünü söyledi. Polis, yapılan şikâyet üzerine gözaltına alınan Öksüz’ün atölyesinde yapılan aramada alınan kapının bulunarak emare olarak alındığını kaydetti. Zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. 

"EMEĞİMİN HAKKINI ALDIM"

Mahkeme zanlı hakkında 2 gün tutukluluk emri verirken söz hakkı alan zanlı amacının hırsızlık olmadığını, emeğinin hakkını istediğini ve alamadığı için bu yola başvurduğunu ifade ederek, Ateşin’den 600 TL alacağı olduğunu öne sürdü.