Yılmazköy'de dün saat 10.00 sıralarında, Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu'nun güney kısmında bulunan Erdoğan Mani'ye ait arazide, elektrik tellerinden çıkan kıvılcım sonucu bir yangın meydana geldi. Polis açıklamasına göre, yangın sonucu yarım dönüm ekili arpa yandı.

Yine dün Bostancı’da, 17.00 sıralarında Mustafa Dallı’ya ait tarlada henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı bir yangın meydana geldi.

Polis, beş dönüm biçilmemiş arpanın yandığını, yangın hakkında soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

19 YAŞINDAKİ GENÇ ANİDEN RAHATSIZLANARAK YAŞAMINI YİTİRDİ

Lefkoşa, 25 Nisan 15 (T.A.K): Girne’de dün 15.30 sıralarında Ecevit Caddesi üzerindeki “Red Corn Oto Zone” isimli iş yerinde çalışan Sabahattin Diker (E-19), aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Polis, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

DARP ETTİ, KURU SIKI TABANCAYLA ATEŞ ETTİ, KAÇTI

Lefkoşa’da, dün akşam 21.30 sıralarında Osmanpaşa Caddesi üzerindeki “Corner Pub” önünde, A.C.(E-32), Kemal Getirmez’in, kendisi aleyhinde konuştuğu gerekçesiyle yüzüne yumruk vurup ciddi şekilde darp etti.

Polisin verdiği bilgiye göre, daha sonra tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu kuru sıkı tabancayı Kemal Getirmez ve Mustafa Gargınsu’nun üzerine doğrultup gelişi güzel beş el ateş ettikten sonra olay yerinden kullanımında bulunan araç ile ayrılan A.C. polis tarafından aranıyor.