Klasik otomobil sevdalılarını Bakırköy'de buluşturan "20. Geleneksel En Cicimiz Vosvos Festivali", 2'nci gününde renkli yarışmalar ve etkinlikler ile devam etti. Etkinliğe katılan vosvoslar arasında düzenlenen en golcü vosvos yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

Bakırköy Belediyesi ve Volkswagen Kaplumbağa Otomobil Derneği işbirliğiyle düzenlenen "20. Geleneksel En Cicimiz Vosvos Festivali" 2'nci gününde birbirinden renkli yarışmalar ve etkinlikler ile sürdü. Fildamı etkinlik alanında düzenlenen festival, Rock'n Roll'un kralı olarak bilinen Elvis Presley'in canlandırıldığı konser ile başladı. Konserde Presley'i "Elvis Presley İn İstanbul Fun Clup" üyesi Arif Kavak, Presley'in bir zamanlar sahnede kullandığı orijinal kostümü giyerek canlandırdı. Sahneye çıkmasıyla büyük beğeni toplayan Kavak, Presley'in unutulmaz şarkılarını festivale katılan klasik otomobil tutkunları için seslendirdi.

EN GOLCÜ VOSVOS YARIŞMASI DÜZENLENDİ

'En cicimiz vosvos festivaline" katılan vosvos modeli otomobillerin katılabildiği "En Golcü Vosvos" yarışması düzenlendi. Yarışma, arabaların hızla gelerek önlerinde duran büyük topu kaleye atmalarından oluşuyor. Yarışmaya Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun kullandığı Türkiye'deki tek vosvos limuzin ile başlandı. Büyük topu arabayla 3 vuruşta 3 kez kaleye sokmayı başaran yarışmacılar, Volkswagen Kaplumbağa Otomobil Derneği logolu tişört kazandı.

EN CİCİ VOSVOS YARIŞMAYLA SEÇİLDİ

Konserden sonra festivale katılan arabalar arasından en cici, en fantastik, en bakımlı, en orijinal, en bakımlı t1 bus, en bakımlı t2 bus ve en bakımlı t3 bus kategorilerinde yarışma düzenlendi. Yarışmaya katılan yaklaşık 400 klasik otomobil tutkunu oylarını en iyileri belirlemek için kullandı.

Böyle yarışma görmediniz

Böyle yarışma görmediniz