Kırşehir'de iş yeri sahibi dışarıda olduğu sırada girdiği marketin kasasındaki paraları çalan zanlı, çaldığı para ile raftan aldığı içeceğin parasını ödeyerek kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi'nde bulunan markete gelen R.A., iş yeri sahibi Bekir Öztürk marketin önünde aracıyla uğraşırken kasadan bozuk para ile raftan içecek aldıktan sonra kasanın altındaki dolaptan da bin 120 lira çaldı. Çaldığı bozuk paralar ile daha sonra iş yeri sahibine aldığı içeceğin parasını ödeyen zanlı olay yerinden ayrıldı. Paranın üstünü vermek için markete girdiğinde paraların yerinde olmadığını gören market sahibi polisi aradı.

Market sahibi Bekir Öztürk, "İş yerim önünde bulunan aracım dükkânımı açtıktan kısa bir süre sonra çalışmadı. Ben aracımla uğraşırken dükkânımdan çıkan kişi bana "İçecek aldım" diyerek bana madeni parayı verdi. Ödeme yapmak için kasanın altında bulunan çantama baktığımda paranın olmadığını görerek polisi aradım" dedi.

Öztürk, iş yerinde 4 tane güvenlik kamerası olduğunu belirterek, "Ama yine de soyuldum, hırsızlara karşı daha nasıl bir önlem alayım" diye konuştu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerinin yaptığı araştırma sonucu yakalanan R.A., çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.