1947 yılında Güney Kore’de otomobil üretimine başlayan Hyundai, her geçen gün teknolojisini ve ürün kalitesini artırarak en iyi otomobilleri geliştirerek pazara sunmaya devam ediyor.

Hyundai Assan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş ile Özok Group arasında İstanbul’da atılan imzalar sonucunda Hyundai’yi resmen şirket bünyesine dahil eden Özok Group ise KKTC’de otomotiv sektöründe emin adımlarla ilerliyor.

Özok Otomotiv Group Koordinatörü Vedat Bülbüloğlu, Hyundai markasını bünyelerine kazandırdıktan sonra yaptıkları çalışmaları ve kampanyalarını anlattı.

35 yıldır Kıbrıs’ta üretim ve ticaret hayatına adını altın harflerle yazdıran Özok Group’un, son 2 yılda otomotiv sektöründe de Renault ile piyasada yıldızlaşmasına ilave olarak, yeni bir heyecanla sektöre damgasını vuran Hyundai markasını da bünyelerine katılmasının pazar payında kendileri için büyük önem olduğuna dikkat çeken Bülbüloğlu, şöyle konuştu; “ÖZOK GROUP Mayıs 2015 de bünyesine kattığı Hyundai markasında da,geleneksel müşteri memnuniyeti odaklı pazarlama faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.Hatta bunun en somut örneğini ise yeni yıl öncesi bugünlerde yaşamaktayız”

hyundaiyeniyil1_1.jpg

YENİ YILI “SALLAYAN”O KAMPANYA!

“Şimdi al 2017’de öde” kampanyası hakkında da bilgi veren Özok Otomotiv Group Koordinatörü Vedat Bülbüloğlu, “rekabet ve müşteri memnuniyeti anlamında daima  bir adım önde olma misyonu ile hareket ettiğimiz bu kampanyamızda da aslında bir ilki gerçekleştiriyoruz” dedi.

Bülbüloğlu, ülkemizde bir ilk olan ‘’ Şimdi Al, 2017’de öde’’ kampanyasıyla, otomotiv sektöründe yeni bir çığır açıldığını da belirterek, kampanyanın detaylarını paylaştı. “Duyurulduğu ilk günden itibaren, yoğun bir merak ve talep uyandıran bu kampanyada sadece 2017 Euro ödeyen müşterilerimiz,  2016 yılı boyunca hiçbir ödeme yapmayacak ve tam 1 yıl sonra yani, ilk taksitini 2017 Ocak ayında ödemeye başlayarak  şimdiden dilediği Hyundai aracının sahibi olabilecek” dedi.

hyundaiyeniyil_1.jpg

“ESKİYİ GETİR YENİYİ GÖTÜR”

Özok Otomotiv Group Koordinatörü Vedat Bülbüloğlu, kampanya kapsamında, müşterilerinin eğer eski araçları varsa onları da takas olarak aldıklarını ve eski aracını getirenlere yeni Hyundai’yi hemen verdiklerini de belirtti.

YENİ YIL ÖNCESİ OTOMOBİL ALMAYI DÜŞÜNENLERİ HEYECENLANDIRAN KAMPANYA!

“Karayollarımızda görmeye aşina olduğumuz Hyundai’ler belli ki bu kampanya ile sayılarını daha da artıracaktır” diyen Özok Otomotiv Group Koordinatörü Vedat Bülbüloğlu, kampanya dolayısıyla halkın heyecanlandığını ve telefonlarının susmadığını, Hamitköy’de bulunan Show roomlarına ziyaretçi akını olduğunu, bundan da büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bülbüloğlu; bazı müşterilerimiz ise gazetede ilk okuduklarında 2017 yılında ödemeye başlayacaklarına aslında inanmadıklarını ve defalarca bunun gerçek olup olmadığını sorduklarını, müşterilerin şaşkınlıklarını gizleyemediklerini, gözlemlediklerini belirtti.

hyundaiyeniyðl.jpg

“ARACI SATMAKTAN ÖTE SATIŞ SONRASI DA MÜŞTERİMİZİN SONUNA KADAR YANINDAYIZ!”

Özok Otomotiv Group Koordinatörü Vedat Bülbüloğlu,“Bizler sadece marka satmıyoruz. Markayı yollarda yıldızlaştıran satış sonrasında verdiğimiz önemle marka imajı da satıyoruz. Güler yüzlü, hızlı ve sorunsuz servis ve bakım ile kaporta, boya ve sigorta hizmetlerinin de teminatını veriyoruz” dedi.

HYUNDAİ’NİN TEK YETKİLİ SEVİSİ ÖZOK OTOMOTİV!

KKTC’de Hyundai markasının tek yetkili servisinin Özok Otomotiv olduğuna vurgu yapan Bülbüloğlu, “ piyasada oto tamircisi olarak ayrı bir sektör bulunmaktadır ancak yeni teknoloji ve sistemlerle, merdiven altı olarak da tabir edilen bu yerlerin aracınıza vereceği maddi zarardan ziyade bizler için, müşterilerimizin canına gelebilecek zararlar daha önemlidir. Bunun için önce güvenlik diyoruz. Daima Hyundai’nizi yetkili servise emanet ediniz diyoruz. Özok Otomotiv’in bu anlamda da müşterilerine satış sonrası hizmette sağladığı teknolojik alt yapı, yollarımızda ailenizle güven içinde seyir etmenizi sağlar” dedi.

hyundaiyeniyðl2.jpg

ARALIK AYI’NA ÖZEL SERVİSTE İŞÇİLİKTE %50 İNDİRİM!

Özok Otomotiv Group Koordinatörü Vedat Bülbüloğlu, ücretsiz Check-up ve 37 nokta kontrolü ile boya-kaportadan, lastiklere, kaput altından araç içine kontrol yaptıklarını ve bunun için ise hiçbir ücret talep etmediklerini belirttiler. Bülbüloğlu, Aralık ayına özel olarak ise tüm işçiliklerde %50 indirim yaptıklarını belirtti.

Her Hyundai sahibinin dediği gibi;

 “ iyi ki Hyundai”