Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "İnşallah bir hükümet kurulacaktır. Türkiye'yi geleceğe taşıyacak güçlü bir hükümet olmasını temenni ediyoruz. Bu tablodan bir hükümet çıkmazsa, işin kolayı var tekrar millete gideriz. Millet bir kez daha mesaj verir ona göre yeniden değerlendiririz" dedi.

Fatih Belediyesi ve Tarihi Yarımada Girişimci İşadamları Derneği (TAYGİAD), Eminönü Ankara Caddesi'nde vatandaşlara sokak iftarı verdi. Programa Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatihliler ve çevre esnafından çok sayıda vatandaş katıldı. Bakan Bozkır ve Fatih Belediye Başkanı Demir, iftar öncesinde masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Okunan ezan ile birlikte Bakan Bozkır ve vatandaşlar oruçlarını açtı.

İftarın ardından bir konuşma yapan Bakan Bozkır, "Ülkemizde en çok beklediğimiz şey istikrarın devamıdır. 7 Haziran seçimlerinden sonra milletimizin bir başka takdiri oldu. Tek başına iktidar olmayacak bir meclis ortaya çıktı. Milletimizin takdiri hepimizin başının tacıdır. Sayın Başbakanımıza bir görev tebliğ edildi. O da bütün mesaisini, ülkeyi hükümetsiz bırakmamak için çaba sarf ederek geçiriyor" dedi.

Bakan Bozkır, "İnşallah bir hükümet kurulacaktır. Türkiye'yi geleceğe taşıyacak güçlü bir hükümet olmasını temenni ediyoruz. Bu tablodan bir hükümet çıkmazsa, işin kolayı var tekrar millete gideriz. Millet bir kez daha mesaj verir ona göre yeniden değerlendiririz" diye konuştu.

Öte yandan, iftarın ardından TAYGİAD tarafından hazırlanan bayramlıklar görevliler tarafından çocuklara dağıtıldı.